Neri Lauro - Mister Leather Italia 2016

Titelinnehavare

Kära vänner,
Jag är Neri från Neapel. Jag har haft min första kontakt med lädervärlden utomlands i Berlin, för i min stad finns det inga fetischevenemang eller klubbar. Min inhemska klubb är Leather Club Roma men nu är jag medlem i de tre italienska klubbarna.

Den 30 april gick min dröm i uppfyllelse och jag valdes till Mister Leather Italia i Rom. Under ett år kommer jag att vara ambassadör för den italienska fetischgemenskapen i vårt land och utomlands, tillsammans med min kollega Chris, Mister Rubber Italia.

Det kommer att bli en stor utmaning men jag är säker på att jag kan lita på samarbetet från alla som bryr sig om vår gemensamma dröm. Det ska bli underbart att ställa min personliga passion till andras tjänst. Ett av mina mål är att bygga ett starkt nätverk av internationella relationer med andra titelägare, med delegater från klubbar och med det europeiska förbundet för att dela idéer och erfarenheter med syftet att identifiera bästa praxis att sprida i det lokala samhället.

Därför menar jag att delta i de stora internationella evenemangen (EML, IML, Folsom Europe…etc.) men även i mindre evenemang. På italiensk nivå menar jag att arbeta för främjandet av fetischkultur utanför de vanliga gränserna med huvudsyftet att introducera unga människor till vår värld.

Jag skulle arbeta för att stärka bilden av det italienska fetischvarumärket så att fler och fler människor och företag bestämmer sig för att investera i evenemang och sponsring. Min hemliga dröm är äntligen spridningen av fetischkultur i min stad och i södra Italien. Jag är säker på att det kommer att bli ett fantastiskt år fullt av känslor och upplevelser som jag kommer att minnas för alltid.

Neri Lauro – Mister Leather Italia 2016

Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.