Holter Finn Mr Fetish Finland 2016

Titelinnehavare

Hej fetischvänner!

Den 13 februari valdes jag till Mister Fetish Finland i Helsingfors. Jag har bara varit medlem i den här communityn i fyra år, men från första början har jag haft en fantastisk känsla och lycka genom att vara en del av den.

Så det är en riktig ära att bli vald att inneha titeln Mr Fetish Finland i år. Det här året är ett väldigt speciellt år för mig och vårt samhälle. Vi har förmånen att ha FINLANDIZATION 30 party och ECMC årsstämma den 26-28 augusti 2016. FINLANDIZATION party kommer också att vara värd för tävlingen Mister Leather Europe 2016 lördagen den 27 augusti. Det är en fantastisk känsla att vara en del av organisationen som kommer att presentera detta till dig.

Som rubriken antyder har jag många fetischintressen förutom bara läder. Läder har alltid varit och förblir min fetisch nummer ett, men det har varit fantastiskt att lära känna annat också, som gummi, skinhead och sportkläder. Jag har alltid haft en nyfikenhet på nya saker, så min garderob blir större och större för varje år.

Efter mitt val fick jag också en fantastisk möjlighet att vara med i den nya kommande filmen om Tom of Finland. Att vara statist i Göteborg var en stor och känslosam upplevelse. Jag kände att jag spelade min roll i att skapa ett stycke filmhistoria som skulle göra vår fetischgemenskap känd för omvärlden. Jag tror att filmen kommer att ta upp viktiga frågor.

Även om vi har olika fetischer och vi uppskattar olika saker, vill vi alla älska, bli älskade och bli behandlade som jämlika människor. Jag hoppas att ni alla får möjlighet att se den här filmen nästa år efter premiären i februari 2017.

Nästa år firar Finland 2017 hundra år av självständighet. Ett ordstema för firandet är TOGETHER. Jag tror att temat har varit och fortfarande är huvudtemat i homosexuella fetischer. TILLSAMMANS är vi STARKARE, låt oss ha kul med våra redskap på, le och vara stolta tillsammans!

Holter Finn, Mr Fetish Finland 2016

Holter Finn Mr Fetish Finland 2016

Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *