Georg Kroneis Mr Bear

Titelinnehavare

Georg Kroneis, Mr Bear Österrike 2015/16

När jag stod på scenen på Pitbull Clubbing i Wien december 2014 för att övertyga folk om varför de borde rösta på mig, hade jag ingen aning om att dessa ord skulle visa sig vara så sanna…

Som Mr. Bear Österrike hade jag för avsikt att resa runt i Europa för att lära känna trevliga människor och få nya vänner, särskilt genom att använda min passion för språk… Först tittar vi på varandra, vi kanske skakar hand, men pratar några ord i din nya väns mamma, tungan kommer äntligen att bryta isen och få ett leende på dina kompisars ansikte – även om det bara är en mening.

Jag anser att det är oerhört viktigt att anstränga sig för att förstå varandra.

Jag är verkligen glad att jag fick möjligheten att träffa så många underbara människor genom att resa till evenemang som val för Mr. Bear Ungern, Mr. Bear Tyskland på Bear Pride Köln, Mr. Bear Belgien i Bryssel där jag fick äran att tillkännage den värdiga vinnaren, eller Mr. Fetish Tjeckien där jag hade nöjet att uppträda med mitt instrument live på scen – och på så sätt kombinera mina passioner för läderfetisch och att vara en professionell musiker, en kombination som jag tänker utveckla i framtiden.

Det som verkligen gjorde mitt år var valet av ”Mr. Deaf Bear” och ”Mr. Deaf Fetish Germany” som ägde rum i Stuttgart 2016. En liten men storslagen gemenskap av döva killar vars styrka och värme jag djupt började beundra. Inte för att de är fria från problem, men att kommunicera via händer och ansikte är en färdighet som vi alla kan överväga att integrera i våra liv: Det förbättrade avsevärt mitt sätt att uttrycka mina egna känslor såväl som min förståelse för hur man kan visa medkänsla med de snygga killarna. runt mig – vare sig de är i läder, gummi, prylar, uniform eller vilken fetisch du älskar att tänka på.

Jag kommer officiellt att inneha den här titeln fram till nästa val i Wien, där nästa herr Bear Österrike skickas runt för att festa, umgås och knyta an till människor av värde … vårt samhälle.

Stor björnkram till er alla!
Håll dig uppkopplad,
Georg

Georg Kroneis Mr Bear

Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *