Adon Gerdes, Mr. Leather Malmö 2015

Titelinnehavare

Att bli vald till Mr Leather Malmö 2015 att representera SLM Malmö (Scandinavian Leather Men) i ECMC AGM har varit en av de största sakerna i livet för mig.

Jag är väldigt ny i fetischgemenskapen och har bara varit medlem i SLM ECMC i ungefär tre år när jag skrev detta.
Jag var också ny i Malmö stad. Men läderkulturen SLM öppnade en dörr fylld med nya vänner. Jag blev varmt omfamnad och introducerades snabbt till det sociala livet i regionen, allt tack vare läderkulturen.

Nöje är inte dåligt för mig, men många gånger verkar samhället ha en annan synvinkel. Och det gäller både hetero- och homosexuella. Genom att driva Sveriges största gayblogg (bloggen ADON) med cirka 30 000 visningar i månaden med läsare från alla de nordiska länderna, vill jag ge en annan sida till glädje och en rättvis bild av nöje.

Att ställa upp för Mr Leather Europe 2015 gav mig inte bara många nya vänner, en fantastisk upplevelse och en helt ny ”familj”. Det gav också bloggen ADON de perfekta verktygen för att fortsätta att ge nöje, fetisch och sex ett rättvist ansikte och en rättvis bild!

Jag vann inte titeln Mister Leather Europe 2015. Men jag vann många nya vänner, en helt ny upplevelse inom läderkulturen, och tack vare er alla hade jag mitt livs tid!

Adon
Mister Leather Malmö 2015

Adon Gerdes, Mr. Leather Malmö 2015

Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *