Neri Lauro - Mister Leather Italia 2016

Neri Lauro – Mister Leather Italia 2016

Titelinnehavare

Kära vänner,
Jag är Neri från Neapel. Jag har haft min första kontakt med lädervärlden utomlands i Berlin, för i min stad finns det inga fetischevenemang eller klubbar. Min inhemska klubb är Leather Club Roma men nu är jag medlem i de tre italienska klubbarna.

Den 30 april gick min dröm i uppfyllelse och jag valdes till Mister Leather Italia i Rom. Under ett år kommer jag att vara ambassadör för den italienska fetischgemenskapen i vårt land och utomlands, tillsammans med min kollega Chris, Mister Rubber Italia.

Det kommer att bli en stor utmaning men jag är säker på att jag kan lita på samarbetet från alla som bryr sig om vår gemensamma dröm. Det ska bli underbart att ställa min personliga passion till andras tjänst. Ett av mina mål är att bygga ett starkt nätverk av internationella relationer med andra titelägare, med delegater från klubbar och med det europeiska förbundet för att dela idéer och erfarenheter med syftet att identifiera bästa praxis att sprida i det lokala samhället.

Därför menar jag att delta i de stora internationella evenemangen (EML, IML, Folsom Europe…etc.) men även i mindre evenemang. På italiensk nivå menar jag att arbeta för främjandet av fetischkultur utanför de vanliga gränserna med huvudsyftet att introducera unga människor till vår värld.

Jag skulle arbeta för att stärka bilden av det italienska fetischvarumärket så att fler och fler människor och företag bestämmer sig för att investera i evenemang och sponsring. Min hemliga dröm är äntligen spridningen av fetischkultur i min stad och i södra Italien. Jag är säker på att det kommer att bli ett fantastiskt år fullt av känslor och upplevelser som jag kommer att minnas för alltid.

Holter Finn Mr Fetish Finland 2016

Holter Finn Mr Fetish Finland 2016

Titelinnehavare

Hej fetischvänner!

Den 13 februari valdes jag till Mister Fetish Finland i Helsingfors. Jag har bara varit medlem i den här communityn i fyra år, men från första början har jag haft en fantastisk känsla och lycka genom att vara en del av den.

Så det är en riktig ära att bli vald att inneha titeln Mr Fetish Finland i år. Det här året är ett väldigt speciellt år för mig och vårt samhälle. Vi har förmånen att ha FINLANDIZATION 30 party och ECMC årsstämma den 26-28 augusti 2016. FINLANDIZATION party kommer också att vara värd för tävlingen Mister Leather Europe 2016 lördagen den 27 augusti. Det är en fantastisk känsla att vara en del av organisationen som kommer att presentera detta till dig.

Som rubriken antyder har jag många fetischintressen förutom bara läder. Läder har alltid varit och förblir min fetisch nummer ett, men det har varit fantastiskt att lära känna annat också, som gummi, skinhead och sportkläder. Jag har alltid haft en nyfikenhet på nya saker, så min garderob blir större och större för varje år.

Efter mitt val fick jag också en fantastisk möjlighet att vara med i den nya kommande filmen om Tom of Finland. Att vara statist i Göteborg var en stor och känslosam upplevelse. Jag kände att jag spelade min roll i att skapa ett stycke filmhistoria som skulle göra vår fetischgemenskap känd för omvärlden. Jag tror att filmen kommer att ta upp viktiga frågor.

Även om vi har olika fetischer och vi uppskattar olika saker, vill vi alla älska, bli älskade och bli behandlade som jämlika människor. Jag hoppas att ni alla får möjlighet att se den här filmen nästa år efter premiären i februari 2017.

Nästa år firar Finland 2017 hundra år av självständighet. Ett ordstema för firandet är TOGETHER. Jag tror att temat har varit och fortfarande är huvudtemat i homosexuella fetischer. TILLSAMMANS är vi STARKARE, låt oss ha kul med våra redskap på, le och vara stolta tillsammans!

Holter Finn, Mr Fetish Finland 2016

Stephan, Mr. Leather Baden-Württemberg 2015

Stephan, Mr. Leather Baden-Württemberg 2015

Titelinnehavare

Under en omfattande fetischhelg ​​från 24 till 26 april 2015 i Mannheim valdes jag i en offentlig omröstning till representant för läder- och fetischscenen i Baden-Württemberg.

Nu sedan den 25 april står jag som Mr. Leather Baden-Württemberg i tjänst.

Min tvåårsplan har jag i tankarna – Det finns förutom jobb och lek några dejter som kommer att anordnas. Mitt fokus ligger på kommunikation i vårt samhälle. Jag ser mig själv som en representant och ambassadör för fetischscenen för läder och delstaten Baden-Württemberg samt en representant för LUGMAN e.V.

Jag vill ge de intresserade fetischscenen i Baden-Württemberg möjligheten att upptäcka detta och ge mod. Kort sagt, ge Baden och Württemberg killarna och killarna mod att vara med. Så vår läder- och fetischscen i Baden-Württemberg kan bli större och mer närvarande igen.

Stephan Schulze

Mr. Leather Baden-Württemberg 2015/16 LUGMAN – Leather Uniform Rubber Club Mannheim e.V.

Georg Kroneis Mr Bear

Georg Kroneis Mr Bear

Titelinnehavare

Georg Kroneis, Mr Bear Österrike 2015/16

När jag stod på scenen på Pitbull Clubbing i Wien december 2014 för att övertyga folk om varför de borde rösta på mig, hade jag ingen aning om att dessa ord skulle visa sig vara så sanna…

Som Mr. Bear Österrike hade jag för avsikt att resa runt i Europa för att lära känna trevliga människor och få nya vänner, särskilt genom att använda min passion för språk… Först tittar vi på varandra, vi kanske skakar hand, men pratar några ord i din nya väns mamma, tungan kommer äntligen att bryta isen och få ett leende på dina kompisars ansikte – även om det bara är en mening.

Jag anser att det är oerhört viktigt att anstränga sig för att förstå varandra.

Jag är verkligen glad att jag fick möjligheten att träffa så många underbara människor genom att resa till evenemang som val för Mr. Bear Ungern, Mr. Bear Tyskland på Bear Pride Köln, Mr. Bear Belgien i Bryssel där jag fick äran att tillkännage den värdiga vinnaren, eller Mr. Fetish Tjeckien där jag hade nöjet att uppträda med mitt instrument live på scen – och på så sätt kombinera mina passioner för läderfetisch och att vara en professionell musiker, en kombination som jag tänker utveckla i framtiden.

Det som verkligen gjorde mitt år var valet av ”Mr. Deaf Bear” och ”Mr. Deaf Fetish Germany” som ägde rum i Stuttgart 2016. En liten men storslagen gemenskap av döva killar vars styrka och värme jag djupt började beundra. Inte för att de är fria från problem, men att kommunicera via händer och ansikte är en färdighet som vi alla kan överväga att integrera i våra liv: Det förbättrade avsevärt mitt sätt att uttrycka mina egna känslor såväl som min förståelse för hur man kan visa medkänsla med de snygga killarna. runt mig – vare sig de är i läder, gummi, prylar, uniform eller vilken fetisch du älskar att tänka på.

Jag kommer officiellt att inneha den här titeln fram till nästa val i Wien, där nästa herr Bear Österrike skickas runt för att festa, umgås och knyta an till människor av värde … vårt samhälle.

Stor björnkram till er alla!
Håll dig uppkopplad,
Georg

Adon Gerdes, Mr. Leather Malmö 2015

Adon Gerdes, Mr. Leather Malmö 2015

Titelinnehavare

Att bli vald till Mr Leather Malmö 2015 att representera SLM Malmö (Scandinavian Leather Men) i ECMC AGM har varit en av de största sakerna i livet för mig.

Jag är väldigt ny i fetischgemenskapen och har bara varit medlem i SLM ECMC i ungefär tre år när jag skrev detta.
Jag var också ny i Malmö stad. Men läderkulturen SLM öppnade en dörr fylld med nya vänner. Jag blev varmt omfamnad och introducerades snabbt till det sociala livet i regionen, allt tack vare läderkulturen.

Nöje är inte dåligt för mig, men många gånger verkar samhället ha en annan synvinkel. Och det gäller både hetero- och homosexuella. Genom att driva Sveriges största gayblogg (bloggen ADON) med cirka 30 000 visningar i månaden med läsare från alla de nordiska länderna, vill jag ge en annan sida till glädje och en rättvis bild av nöje.

Att ställa upp för Mr Leather Europe 2015 gav mig inte bara många nya vänner, en fantastisk upplevelse och en helt ny ”familj”. Det gav också bloggen ADON de perfekta verktygen för att fortsätta att ge nöje, fetisch och sex ett rättvist ansikte och en rättvis bild!

Jag vann inte titeln Mister Leather Europe 2015. Men jag vann många nya vänner, en helt ny upplevelse inom läderkulturen, och tack vare er alla hade jag mitt livs tid!

Adon
Mister Leather Malmö 2015